Ben je een administratieve duizendpoot? Werk je graag in een internationale omgeving? Werk je gestructureerd en ben je een “pietje precies”? Kan je goed communiceren in het Nederlands alsook in het Engels? Dan ben JIJ de werknemer waar wij naar op zoek zijn!

 

Wie zijn wij en wat hebben we te bieden?

 

Wij zijn een KMO gelegen in de Noorderkempen (Essen) met familiale roots waaraan elke medewerker zijn steentje bijdraagt. Als assistent op de afdeling technische documentatie/compliance sta jij in voor de technische documentatie van ons productassortiment.

Samen met je collega’s van het Compliance team heb je een ondersteunende rol in de dagdagelijkse werkzaamheden. Je bent mede verantwoordelijk voor de etikettering volgens de Europese wetgeving.

Je zorgt mee voor de implementatie en het onderhouden van volledige en correcte productinfo in onze database. Je maakt allerlei documenten op die nodig zijn om onze producten te kunnen verkopen. Wij bieden een familiale sfeer, een toffe en leerrijke werkomgeving waarbij er mogelijkheden zijn om jezelf te ontplooien.

Wij zorgen voor een voltijds contract van onbepaalde duur met een correcte verloning, glijdende werktijden, maaltijdcheques, kilometervergoeding, aansluiting bij ons groeps- en hospitalisatieverzekering en andere leuke extra’s.

Wie zoeken wij?

 

  • Een nauwkeurige en gestructureerde werker
  • In het bezit van Bachelordiploma biochemie, biowetenschappen, agro- en biotechnologie of gelijkwaardig door ervaring
  • Een werknemer met oog voor detail die ordelijk en gestructureerd kan werken
  • Een gemotiveerde, flexibel ingesteld persoon die oplossingsgericht kan denken en handelen
  • Een goede communicator in het Nederlands en Engels
  • Zelfstandigheid is een troef maar je bent tegelijkertijd ook een teamplayer
  • Een toffe collega met een goede kennis van MS Office Tools, ervaring met MS Business Central is een voordeel.

 

Sollicitatie met CV ter attentie onze HR Officer Ellen Baeyens E.Baeyens@innovad-global.com of Postbaan 69 - 2910 Essen