Je maakt deel uit van ons Customer Service Team, waar je de dagelijks binnenkomende bestellingen correct in geeft en opvolgt van A tot Z. Je staat de klanten te woord in het proces van de orders waarbij je de commerciële belangen van het bedrijf hoog in het vaandel draagt. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en interne afdelingen voor het inwinnen en/of doorgeven van informatie waardoor je een goede klantenrelatie opbouwt en ook gaat onderhouden.

Het plannen van zendingen via logistieke partners en het afhandelen van verzendingsdocumenten en bijhorende certificaten zijn jouw verantwoordelijkheden.

Je geeft ondersteuning aan de facturatiedienst en maakt de benodigde documenten op. Voor externe documenten heb je contact met verschillende instanties (FAVV, Voka, …).

Na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag in het Customer Service Team.

 

Profiel:

Essentieel zijn goede communicatie, commerciële ingesteldheid, nauwkeurigheid, proactief denken en snel anticiperen. Je legt de volledige logistieke puzzel van bestelling tot verzending van onze producten in nauwe samenwerking met de andere diensten (verkoop, techniek, planning).

  • Uitstekende schriftelijke en verbale communicatievaardigheden (Engels en Nederlands), kennis van andere talen is een pluspunt
  • Je werkt graag zelfstandig, maar ook in team ben je hulpvaardig
  • Inzicht in de behoeften en eisen van de klant (klantgericht)
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en precisie
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met een ERP-pakket
  • Je bent stressbestendig en kan onder druk werken

 

Aanbod:

Zeer variabele functie in een uitdagende en lonende omgeving, vroege startdatum, doorgroeimogelijkheden, competitief salarispakket met uitstekende voordelen: maaltijdcheques, ADV-dagen, flexibele werkuren, groeps- en ziekteverzekering enz.

 

Solliciteer nu door je CV te sturen naar onze HR Officer Ellen Baeyens E.Baeyens@innovad-global.com of via post naar Postbaan 69 - 2910 Essen.