Als magazijnier maak je deel uit van ons logistiek team. Je takenpakket zal vooral bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens. Samen met je collega’s roteer je voldoende zodat de nodige variatie in je takenpakket wordt gewaarborgd. Laden en lossen, invullen van juiste documenten, opmaken etiketten en staalname behoren tot je verantwoordelijkheden. Hierbij is een basiskennis pc en officepakket (Word – Excel) aangewezen. Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, jij bent immers onze laatste schakel in het proces voordat onze producten toekomen bij onze klant.

 

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckattest en hebt voldoende ervaring
  • Je kan zelfstandig werken maar je bent een teamplayer
  • Iemand met ervaring in de logistiek is een must. Vooral wat betreft het laden en lossen van vrachtwagens en containers
  • Je bent leergierig maar kan ook kritiek verdragen en deze omzetten in een betere werkwijze
  • Je bent voldoende flexibel zowel naar job inhoud als werkuren
  • Je kan vlot communiceren en instructies begrijpen in het Nederlands
  • Je bent je bewust dat je actief zal zijn in de voedingssector en houdt rekening met de kwaliteitsnormen en wetten die hieraan verbonden zijn. Dit gaat gepaard met orde, netheid en structuur
  • Iemand met kennis van ADR / gevarengoed algemeen is een pluspunt

 

Wat vinden wij belangrijk?

Sterke motivatie – Goed aanleervermogen – Heftruck-skills – Communicatie – Veiligheid – Orde – Kwaliteit

 

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden?

Wij zijn KMO gelegen in de Noorderkempen (Essen) met familiale roots waaraan elke medewerker zijn steentje bijdraagt. Innovad omarmt openheid, deelt ideeën en staat open voor innovatie op een duurzame manier met toewijding aan dierenwelzijn en een gezond milieu.

Wij bieden een toffe en leerrijke werkomgeving waarbij er mogelijkheden zijn om jezelf te ontplooien. Wij zorgen voor een snelle indiensttreding in een boeiende en verantwoordelijke functie, marktconforme verloning, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, opbouw ADV-dagen.

 

Solliciteer nu door je CV te sturen naar onze HR Officer Ellen Baeyens E.Baeyens@innovad-global.com of via post naar Postbaan 69 - 2910 Essen.