Ben je op zoek naar een spannende uitdaging met veelbelovende carrièremogelijkheden?
Bij Innovad creëren we vertrouwen door de kracht van onze mensen.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures.
Spontane sollicitaties kunnen gestuurd worden naar onze HR Officer Ellen.

Open posities

Supervisor Productie (Essen, BE)

Je komt terecht in het hart van onze onderneming en bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagdagelijkse productieactiviteiten van één of meerdere afdelingen. Je werkt nauw samen met de productiemanager.

Bekijk de vacature

 

Onderhoudstechnieker (Essen, BE)

Je maakt deel uit van ons technisch team en je zal verantwoordelijk zijn voor de goede werking van de productiemachines. Je kan zowel storingen oplossen als instaan voor het preventief onderhoud van allerhande machines. In samenspraak met de productieverantwoordelijke, het hoofd van de technische dienst en je collega onderhoudstechnieker, denk je mee na over het optimaliseren en het verbeteren van de betrouwbaarheid van het machinepark.

Bekijk de vacature

 

Allround Meewerkend Operator (Essen, BE)

Je maakt deel uit van ons productieteam en je zal verantwoordelijk zijn voor het produceren van gespecialiseerde mengsels voor de veevoederindustrie. Je volgt het volledig productieproces van A tot Z. Hierbij zorg je voor de aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmateriaal. Je stelt de machine zelfstandig in en zorgt ervoor dat ze moeiteloos kan opstarten. Indien nodig los je kleine technische problemen zelfstandig op. Je hebt oog voor detail naar het eindproduct voor onze klant.

Bekijk de vacature

 

Assistent milieu, veiligheid en kwaliteit (Essen, BE)

Je maakt deel uit van onze afdeling milieu, veiligheid en kwaliteit. Je voert zelfstandig taken uit waarbij je dagelijkse en praktische ondersteuning biedt aan de EQS manager bij de uitvoering van het veiligheids-, milieu- en kwaliteitsbeleid van ons bedrijf. Je zal dagelijks op de werkvloer controles uitoefenen op het naleven dan de interne regels.

Bekijk de vacature

 

Assistent Kwaliteit (Essen, BE)

Je maakt deel uit van onze afdeling milieu, veiligheid en kwaliteit. In samenwerking met onze aankoopafdeling zorg je ervoor dat de aangekochte grondstoffen en producten voor trading steeds voldoen aan de wettelijke vereisten en extra vereisten, opgelegd vanuit het kwaliteitssysteem. Je voert zelfstandig taken uit waarbij je ondersteuning biedt aan de EQS manager bij de uitvoering van het kwaliteitsbeleid van ons bedrijf.

Bekijk de vacature

 

Assistant Accountant (Essen, BE)

Samen met je college assisteer je de financieel manager. Je staat in voor allerlei administratieve, ondersteunende taken. Je bent mede verantwoordelijk voor het ontvangen en registeren van inkomende facturen, het verwerken en boeken van deze facturen.

Bekijk de vacature

 

Customer Service Medewerker (Berchem, BE)

Je maakt deel uit van ons Customer Service Team, waar je de dagelijks binnenkomende bestellingen correct in geeft en opvolgt van A tot Z. Je staat de klanten te woord in het proces van de orders waarbij je de commerciële belangen van het bedrijf hoog in het vaandel draagt. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en interne afdelingen voor het inwinnen en/of doorgeven van informatie waardoor je een goede klantenrelatie opbouwt en ook gaat onderhouden.

Bekijk de vacature