Werk mee aan een veilige en duurzame veevoederindustrie! Ontdek onze baanbrekende kansen in een innovatieve omgeving die lokaal en globaal bezig is met de ontwikkeling van voederadditieven.

Open posities

Allround Meewerkend Operator (Essen)

Je maakt deel uit van ons productieteam en je zal verantwoordelijk zijn voor het produceren van gespecialiseerde mengsels voor de veevoederindustrie. Je volgt het volledig productieproces van A tot Z. Hierbij zorg je voor de aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmateriaal. Je stelt de machine zelfstandig in en zorgt ervoor dat ze moeiteloos kan opstarten. Indien nodig los je kleine technische problemen zelfstandig op. Je hebt oog voor detail naar het eindproduct voor onze klant.

Bekijk de vacature

 

Assistent Technische Documentatie (Essen)

Als assistent op de afdeling technische documentatie/compliance sta jij in voor de technische documentatie van ons productassortiment. Samen met je collega’s van het Compliance team heb je een ondersteunende rol in de dagdagelijkse werkzaamheden. Je bent mede verantwoordelijk voor de etikettering volgens de Europese wetgeving.

Bekijk de vacature

 

Hoofdmagazijnier (Essen)

Als Hoofdmagazijnier speel je een cruciale rol in ons logistieke team. Je zorgt voor een vlotte verzending van onze producten, inclusief ontvangst van leveringen, plaatsing in het magazijn, en het invullen van documentatie. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel en nauwkeurigheid ben je onze laatste schakel voordat producten vertrekken.

Bekijk de vacature

 

Junior Quality Manager (Essen)

Als Junior Quality Manager bij ons innovatieve bedrijf speel je een cruciale rol in het waarborgen en optimaliseren van de kwaliteit binnen onze organisatie. Je trekt kwaliteitsprojecten, voert controles uit, en behandelt klantenklachten met toekomstgerichte preventieve maatregelen. Met jouw analytische vaardigheden en hands-on aanpak draag je bij aan het continu verbeteren van onze kwaliteitsprocessen.

Bekijk de vacature

 

Onderhoudstechnieker (Essen)

Je maakt deel uit van ons technisch team en je zal verantwoordelijk zijn voor de goede werking van de productiemachines. Je kan zowel storingen oplossen als instaan voor het preventief onderhoud van allerhande machines. In samenspraak met de productieverantwoordelijke, het hoofd van de technische dienst en je collega onderhoudstechnieker, denk je mee na over het optimaliseren en het verbeteren van de betrouwbaarheid van het machinepark.

Bekijk de vacature

 

Plant Engineer (Essen)

Als plant engineer speel je een cruciale rol in onze ambitie om een toonaangevend Seveso-bedrijf te worden, met een sterke focus op veiligheid en welzijn. Jouw taken omvatten het ondersteunen en opstarten van projecten, het beheren van technische installaties en het waarborgen van een veilige werkomgeving. Met jouw technische expertise en hands-on mentaliteit draag je bij aan de groei van ons bedrijf. 

Bekijk de vacature

 

Supervisor Productie (Essen)

Je komt terecht in het hart van onze onderneming en bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagdagelijkse productieactiviteiten van één of meerdere afdelingen. Je werkt nauw samen met de productiemanager.

Bekijk de vacature

 

Spontane sollicitaties kunnen gestuurd worden naar onze HR Officer Ellen Baeyens.