Ben je op zoek naar een spannende uitdaging met veelbelovende carrièremogelijkheden?
Bij Innovad creëren we vertrouwen door de kracht van onze mensen.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures.
Spontane sollicitaties kunnen gestuurd worden naar onze HR Officer Ellen.

Open posities

Assistent Kwaliteit (Essen, BE)

Je maakt deel uit van onze afdeling milieu, veiligheid en kwaliteit. In samenwerking met onze aankoopafdeling zorg je ervoor dat de aangekochte grondstoffen en producten voor trading steeds voldoen aan de wettelijke vereisten en extra vereisten, opgelegd vanuit het kwaliteitssysteem. Je voert zelfstandig taken uit waarbij je ondersteuning biedt aan de EQS manager bij de uitvoering van het kwaliteitsbeleid van ons bedrijf.

Bekijk de vacature

 

Technical Documentation Assistent (Essen, BE)

Als assistent op de afdeling technische documentatie/compliance sta jij in voor de technische documentatie van ons productassortiment. Samen met je collega’s van het Compliance team heb je een ondersteunende rol in de dagdagelijkse werkzaamheden. Je bent mede verantwoordelijk voor de etikettering volgens de Europese wetgeving.

Bekijk de vacature

 

Onderhoudstechnieker (Essen, BE)

Je maakt deel uit van ons technisch team en je zal verantwoordelijk zijn voor de goede werking van de productiemachines. Je kan zowel storingen oplossen als instaan voor het preventief onderhoud van allerhande machines. In samenspraak met de productieverantwoordelijke, het hoofd van de technische dienst en je collega onderhoudstechnieker, denk je mee na over het optimaliseren en het verbeteren van de betrouwbaarheid van het machinepark.

Bekijk de vacature

 

Magazijnier (Essen, BE)

Als magazijnier maak je deel uit van ons logistiek team. Je takenpakket zal vooral bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens. Samen met je collega’s roteer je voldoende zodat de nodige variatie in je takenpakket wordt gewaarborgd. Laden en lossen, invullen van juiste documenten, opmaken etiketten en staalname behoren tot je verantwoordelijkheden. Hierbij is een basiskennis pc en officepakket (word – excel) aangewezen. Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, jij bent immers onze laatste schakel in het proces voordat onze producten toekomen bij onze klant.

Bekijk de vacature

 

Preventieadviseur (Essen, BE)

Innovad zit in de aanvraagprocedure om een lange drempel Seveso-bedrijf te worden en heeft de ambitie om veiligheid en welzijn op de werkvloer heel hoog op de agenda te houden. Wij bieden een gevarieerde functie, een familiale werkomgeving waarbij er mogelijkheden zijn om jezelf te ontplooien en een competitieve verloning.

Bekijk de vacature

 

Supervisor Productie (Essen, BE)

Je komt terecht in het hart van onze onderneming en bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagdagelijkse productieactiviteiten van één of meerdere afdelingen. Je werkt nauw samen met de productiemanager.

Bekijk de vacature

 

Allround Meewerkend Operator (Essen, BE)

Je maakt deel uit van ons productieteam en je zal verantwoordelijk zijn voor het produceren van gespecialiseerde mengsels voor de veevoederindustrie. Je volgt het volledig productieproces van A tot Z. Hierbij zorg je voor de aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmateriaal. Je stelt de machine zelfstandig in en zorgt ervoor dat ze moeiteloos kan opstarten. Indien nodig los je kleine technische problemen zelfstandig op. Je hebt oog voor detail naar het eindproduct voor onze klant.

Bekijk de vacature