Deel je graag de lakens uit, 
maar ben je ook graag actief betrokken bij het productieproces?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als meewerkend supervisor kom je terecht in het hart van onze onderneming, zal je instaan voor de coördinatie van de dagdagelijkse productieactiviteiten van de afdeling tot en met het zelf produceren/afvullen. Je geeft duidelijke instructies aan de productiemedewerkers aan de hand van interne productieprocedures.

 

Wat houdt dat in?

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het produceren van mengsels op basis van verschillende componenten.
  • Correct selecteren van productiegegevens en het instellen van verschillende parameters zoals hoeveelheid, dosering en mengeling.
  • Het afzakken of afvullen van onze producten gaande van kleine verpakkingen tot en met bulkwagens.
  • De toevoer en doorstroming van producten en het aansluiten van tankwagens.

 

Je kijkt ook toe op een correcte naleving van de voorschriften inzake orde, veiligheid en kwaliteit. Er wordt netjes gewerkt, ook naar het eindproduct toe. Oog voor detail is dus belangrijk.

 

Wie zoeken wij?

  • Iemand die nauwkeurig en gedetailleerd kan werken met een oog op kwaliteit en veiligheid. 
  • Iemand die mee op de werkvloer staat en zelf de handen uit de mouwen steekt. 
  • Je communiceert helder en overtuigend, zowel in het Nederlands als het Engels.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent je ervan bewust dat je werkt in de voedingssector en houdt dus rekening met de kwaliteitsnormen- en wetten die hieraan verbonden zijn.
  • Je bent in het bezit van een geldig attest voor de heftruck.
  • Kennis van “SCADA” en “MES” zijn een pluspunt.

 

Wie zijn wij en wat hebben we te bieden?

Wij zijn een KMO met familiale roots gelegen in de Noorderkempen (Essen),  waarbij elke medewerker zijn steentje bijdraagt. Innovad omarmt openheid, deelt ideeën en staat open voor innovatie op een duurzame manier met toewijding aan dierenwelzijn en een gezond milieu. Wij bieden een familiale sfeer, een toffe en leerrijke werkomgeving, waarbij er mogelijkheden zijn om jezelf te ontplooien.

Wij zorgen voor een voltijds contract van onbepaalde duur met een correcte verloning, daguren (maar met de mogelijkheid om in late shift te werken), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aansluiting bij ons groeps- en hospitalisatieverzekering en andere leuke extra’s.

Stuur je CV per mail naar onze HR Officer Ellen Baeyens (e.baeyens@innovad-global.com) of per post naar Innovad, Postbaan 69 - 2910 Essen.