Voor ons kantoor in Essen zijn we momenteel op zoek naar een Assistent Kwaliteit:

Je maakt deel uit van onze afdeling milieu, veiligheid en kwaliteit. In samenwerking met onze aankoopafdeling zorg je ervoor dat de aangekochte grondstoffen en producten voor trading steeds voldoen aan de wettelijke vereisten en extra vereisten, opgelegd vanuit het kwaliteitssysteem. Je voert zelfstandig taken uit waarbij je ondersteuning biedt aan de EQS manager bij de uitvoering van het kwaliteitsbeleid van ons bedrijf. Je bent ook verantwoordelijk voor het mee realiseren van de kwaliteitszorg, je bent op de hoogte van de kwaliteitsvoorschriften, ziet erop toe dat deze voorschriften nageleefd worden.

 

Profiel:

Essentieel zijn hands-on mentaliteit, sterke communicatieve vaardigheden, je onderneemt graag actie met een oog voor veiligheid en kwaliteit.

  • Je behaalde een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring Een bachelordiploma in de richting van veiligheid, milieu, chemie is een meerwaarde 
  • Je kan zelfstandig werken maar je bent een teamplayer 
  • Je bent een administratieve duizendpoot en hebt een ondersteunende rol 
  • Je bent bent alert op alle ontwikkelingen die relevant kunnen zijn op vlak van veiligheid, kwaliteit en milieu 
  • Je bent oplossingsgericht en wil steeds meedenken naar verbeteringen, aanpassingen 
  • Je ben een doener en kan jezelf flexibel opstellen. Ook deins je er niet voor terug om “out of the box” te denken.

 

Aanbod:

Snelle indiensttreding in een boeiende functie, marktconforme verloning, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, opbouw ADV - dagen, flexibele werkuren.

 

Solliciteer nu door je CV te sturen naar onze HR Officer Ellen Baeyens E.Baeyens@innovad-global.com of via post naar Postbaan 69 - 2910 Essen.